Kan het nog mooier???

Heerlijk ontbeten en met een Coffee to go de auto in richting Pismo Beach. Werkelijk een schitterende route langs de Big Sur. Genoten van de rit met mooie baaien, maar het was ook genieten van een flink stuk door de bergen. Uiteraard bij een aantal vista points gestopt om foto's te maken. Nooit fan geweest van selfies, laat staan van een selfiestick, maar ik ben om. Toch handig! Jammer dat het niet zo helder was. Dan zouden de foto's nog mooier zijn. De zeeolifanten vlak voor Gorda waren in overvloed aanwezig en trokken veel toeristen. Wat een kolossen en wat kunnen ze lelijk doen tegen elkaar! Niet gek dat ze zo veel littekens hebben. Na nog een uurtje stuurwerk (tank bijna leeg) bereikten we ons einddoel van vandaag: hotel Inn at the Cove in Pismo Beach. Echt een fantastische ligging en een prima kamer. Hoezo zeezicht, dit is ocean view in optima forma!! Echt een aanrader. Er ligt een verrekijker in de kamer met een bordje erbij dat je daarmee naar de whales and dolphins kan kijken. Hoe cool is dat? Vandaag waren ze niet te zien, dus zijn Karin en Sjoerd persoonlijk in het water van de Pacific gegaan om ze te zoeken. Toen dat vruchteloos bleek zijn we met z'n vieren maar gaan skinnydippen in het zwembad. Daarna wat opgefrist en gerelaxed, nu is het tijd voor een wandeling naar de "punt" en een restaurantje voor het avondeten. Ik lust wel een visje.

Dat is gelukt. Heerlijke seafood met pasta schotel voor Hans, zalm voor Karin en het gebruikelijke voor de kinderen. Maar nog belangrijker.....Tijdens het wachten op het tafeltje hebben we walvissen gezien. Nog geen 200 meter bij ons vandaan zagen we eerst het spuiten en later de walvisstaarten uit het water omhoog komen. Awesome!

Nog even een selfie met de stick om de plaats waar we gevieren walvissen hebben gespot vast te leggen. En aan tafel bij Ventana grill. Als je dan toch een restaurant wilt beginnen dan graag hier. Wat een mooie plek en super bediening (Sam). Tijd voor het toetje.....

Rapsberry cheesecake voor Hans en mij en chocoladefondue voor Sanne en Sjoerd.

Alles trouwens in combinatie met een heerlijke no-oak Tolosa Chardonnay uit 2013.

Op naar een lekker nachtje in the Inn at the Cove 409 in Pismo Beach

Reacties

Reacties

Ellen

Wow.....

Broer Peter

Hee zusje, wat een reis tot nu toe ! En jullie hebben er pas een deel opzitten. Heerlijk genieten van alle bijzondere plaatsen, gaaf om zo mee te kunnen lezen & kijken.
Have fun !!! X

Broer Peter

Oh en Sanne, niet te veel binnen zitten appen hè ! Dat kan je thuis ook... :)

Wendy

Hoi Hans Karin Sanne en Sjoerd! Wat een leuke dingen maken jullie mee zeg. Leuk om te lezen. Dat wordt straks heeeeel veel foto's kijken! Groetjes uit Nederland!

Monique

Leuke verhalen reizen we toch een beetje mee

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!